Nu solliciteren

Marketing & operations stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Marketing & operations stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werken bij dit bedrijf betekent werken bij een jonge start up met grote ambities in de online wereld. Als specialist in de online verkoop helpt dit bedrijf afzetmarkten en kennis te vergroten binnen het online landschap. Producten zijn onze specialiteit! dit bedrijf biedt een totaaloplossing voor klanten die geen tijd, energie of kennis hebben van de online wereld en is daarmee de spin in het web tussen klant en afzetkanaal.

Wat ga je doen bij dit bedrijf

Jij werkt volwaardig mee met het team en krijgt veel vrijheid. Zelfstandig werken en ondernemerschap zijn daarom belangrijk. Dagelijks onderhoud je het assortiment op de marketplaces. Je bent verantwoordelijk voor de content, de planning en het optimaliseren van de processen. Je leert op een breed vlak alles op het gebied van marketplaces en krijgt de kans om samen met ons hier een nog serieuzer kanaal van te maken.

Daarnaast beheren wij voor een grote klant de website. Hiervoor zoeken we marketingondersteuning. Je zult een vrije rol (en budget) krijgen om de website naar de volgende fase te brengen. Denk hierbij vooral aan content verrijking en social media. Het overige deel van de tijd zal je ons ondersteunen waar nodig en is er uiteraard tijd voor je persoonlijke ontwikkeling in het kader van je stage.

Wat bieden wij jou?

Wat vragen we van je voor een stage bij dit bedrijf?

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel op deze vacature of stuur jouw motivatiebrief en cv direct op naar j.van.gunst@dit bedrijf.nl

Graag lezen we in je motivatie terug wat jouw leerdoelen zijn voor je stage.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.