Nu solliciteren

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Functie Stagiair(e) Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

dit bedrijf is een inspirerende werkgever.

Om onze ambities voor een gezonde toekomst waar te maken zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent dat ons bedrijf iets extra’s kan bieden. Van jou verwachten we daadkracht, denkkracht, passie en energie. Als je daarbij dynamisch en initiatiefrijk bent en niet bang voor veranderingen, dan weten we zeker dat je dit bedrijf een inspirerende werkgever zal vinden. Werken aan duurzame energie betekent werken met collega’s die betrokken, enthousiast en gemotiveerd zijn. Ook collegialiteit en teamwork zijn bij ons vanzelfsprekend. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers topkwaliteit leveren en daarom krijg je de vrijheid je te ontplooien en bewust met je loopbaan bezig te zijn.

Jouw uitdaging:

dit bedrijf is op zoek naar een creatieve en ambitieuze marketing stagiaire. Je werkt direct samen met onze marketingmanager en zal onder andere (mee)werken aan ons marketingonderzoek. Als stagiair ga je aan de slag met het verder ontwikkelen en uitvoeren van onze content-marketing. Met jouw creatieve ideeën en je analytische geest lever je een actieve bijdrage aan het succes van dit bedrijf. Ondertussen leer je alle ins en outs op het gebied van online, offline en stakeholder marketing.

Stagelopen doe je natuurlijk het liefst bij een leuk informeel bedrijf dat jou de ruimte geeft, waar je veel kan leren en waar een balans is tussen vrijheid en begeleiding afgesteld op jouw behoefte. Daarom kies je voor dit bedrijf. Je krijgt de vrijheid je eigen project op te zetten of een nieuwe strategie uit te denken. Leuke uitdagende stageopdrachten, waarvan de resultaten ook daadwerkelijk ingezet zullen worden. dit bedrijf is in Utrecht gevestigd en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder krijg je bij ons natuurlijk een marktconforme stagevergoeding.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij je hierin? Je bent van harte welkom om een bijdrage te leveren aan ons succes. dit bedrijf werkt als projectontwikkelaar op de Nederlandse markt in een netwerk van investeerders, lokale overheden, EPC contractors, fabrikanten en andere stakeholders. dit bedrijf werkt aan rendabele projecten die leiden tot bevredigende resultaten in termen van duurzaamheid en financieel rendement. In Nederland ontwikkelen we grondgebonden zonneparken tussen de 10 ha en circa 50 ha, zowel voor gemeentes, agrariërs als investeerders een schaal die aanspreekt. Wij zijn actief in alle processen die de haalbaarheid van een project uiteindelijk mogelijk maken.

Voor meer informatie over de inhoud van deze stageplaats neem je contact op met Johan Overtoom, Manager Marketing & Communicatie (johan.overtoom@solar-ew.nl of 06 24 457 871). Je motivatie en cv (inclusief de eisen die je onderwijsinstelling aan je stage stelt) stuur je per e-mail naar bovenstaand e-mail adres of solliciteer door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.