Nu solliciteren

Uitdagende Commerciële MarCom stageplaats bij Haarlemmermeerse Golf Club

Functie Marketingcommunicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Cruquius
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconform
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf kunnen we wel wat hulp gebruiken. Er is veel ruimte om je kennis en creativiteit te gebruiken en ook daadwerkelijk resultaat te boeken, zowel voor de Club als voor je eigen ontwikkeling.

We bieden een of meerdere stagiaires gedurende een complete stageperiode de kans om alle opgedane ervaring volledig in te zetten. Je krijgt daarbij de begeleiding van het managementteam alsmede van commissie-leden.

Jouw deskundigheid kan hier een waardevolle bijdrage leveren en je zet daarmee jezelf alsmede de Haarlemmermeersche Golf Club nog beter op de kaart.

Meewerkstage

Werkzaamheden Voor een meewerkstagiair: - uitvoerend websitebeheer; voorbereiding van een nieuwe website; - optimalisatie/vindbaarheid van de website, onderzoeken en implementeren; - Google Analytics; - het schrijven van concept teksten/nieuwsbrieven; andere content; - social media beheer; - het opzetten van een contentkalender; - het implementeren (zonodig uitvoeren) van bestaand marktonderzoek; optimaliseren/opschonen van de bestaande database.

Gewenste profiel

Afstudeerstage

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Gaarne reageren op deze vacatures per email naar yvonne@stoeltie.nl of telefonisch 06-20449978.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.