Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 52 weken 24 - 36 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijk het je leuk om deze uitdagende stage (met uitzicht op een baan!) met beide handen aan te pakken? Wij horen graag van je!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nedsoft B.V.

Nedsoft B.V.

Nedsoft biedt al meer dan 20 jaar betaalbare RittenRegistratie en volgsystemen. Daarnaast bieden wij ook verschillende kantoorsoftware aan om de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Deze producten zijn voor iedereen eenvoudig te gebruiken en bedoeld om tijdswinst op te leveren voor de gebruiker. Bovendien denken klanten mee over de functionaliteiten die in nieuwe versies komen.

Nedsoft richt zich zowel op de klein zelfstandige als ook op het middensegment van het Nederlandse MKB.

Het team van Nedsoft bestaat uit een klein, maar zeer enthousiast team van mensen met één doel; het optimaliseren van de producten van Nedsoft en het MKB helpen in hun dagelijkse bezigheden. Het team bestaat uit verschillende mensen met allemaal hun eigen verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om de helpdesk, service, ontwikkelen, administratie of verkoop; wij zijn er voor u als klant. Wij vinden het ontzettend leuk nieuwe projecten aan te pakken en doen dit met enthousiasme, gedrevenheid en humor!