Nu solliciteren

Marketing en Sales stage in Utrecht (WO/HBO) bij snelgroeiende Sport Academie

Functie Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Op basis van een 40-urige werkweek.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is op zoek naar versterking van het team! dit bedrijf is een Sport Academie. Wij geven advies, leiden coaches op en organiseren sport evenementen. Dit doen wij vanuit onze visie dat sport draait om Plezier, Ontwikkeling en uiteindelijk Prestatie.

Als stagiair Marketing & Sales ga je onze verschillende stakeholders enthousiasmeren over de activiteiten die wij aanbieden.

Kinderen in Nederland moeten weten dat de dit bedrijf Voetbalkampen de allerleukste in Nederland zijn. Jonge trainers moeten weten dat werken tijdens dit bedrijf events leuk en leerzaam is. Clubbestuurders moeten weten dat met dit bedrijf goed is om een positief sportklimaat bij hun club in de praktijk te brengen.

Je werkt tijdens je stage nauw samen met de Sales Manager en met de Marketing Manager. Die je aansturen bij het gebruik van online middelen (social media, nieuwsbrieven en de website) en offline media (posters en flyers).

Wij zoeken een iemand die pro-actief is, affiniteit met teamsport heeft, kennis en goed gevoel heeft voor communicatie & media en een ambitie heeft zichzelf te ontwikkelen.

Iemand die mee kan denken hoe we onze marketing en sales kunnen verbeteren maar ook iemand die bereidt is om de uitvoering op zich te nemen en plannen uit te voeren.

Bovenal zoeken wij een teamspeler in die in een relatief klein maar snel groeiend bedrijf, samen met ons, er alles aan wil doen om onze groeiplannen te realiseren.

Als je interesse hebt in deze stage kan je je CV en motivatiebrief sturen naar email.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren