Nu solliciteren

HBO Marketing Stagiair @ dit bedrijf

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Natuurlijk bieden we een gepaste stagevergoeding en geniet je van veel leuke voordelen als uitjes met het team en gezellig borrels in onze bar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stagiair dit bedrijf

dit bedrijf is marktleider in exclusieve thee en concepten op maat voor de luxe en exclusieve horeca en opereert zowel Nederland als in Europa. Hier werken wij met de absolute top horeca. Momenteel staan we op het punt om internationaal grote stappen te zetten en te groeien met onze verkoop in het buitenland.

Wij zijn op zoek naar iemand met kennis van online marketing en een affiniteit voor Social Media, bloggen en het vergroten van het online bereik met als doel (1) het vergroten van onze ( internationale ) naamsbekendheid en (2) het stimuleren van de omzet in onze webshop.

Ben jij iemand die het leuk vindt om initiatief te nemen en weet hoe een E-Commerce werkt, wellicht is een stage bij dit bedrijf dan wel iets voor jou.

Wat wordt er van jou verwacht:

Jouw profiel:

Wat jij van ons mag verwachten:

Natuurlijk bieden we een gepaste stagevergoeding en geniet je van veel leuke voordelen als uitjes met het team en gezellig borrels in onze bar.

Je komt terecht in een flexibel bedrijf waar je als onderdeel van het team serieus genomen wordt door gemotiveerde en jonge mensen die werken in een snel groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om niet alleen jezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie, maar ook om ons bedrijf te helpen groeien en op deze manier een echte bijdrage te leveren tijdens jouw stageperiode.

Vanzelfsprekend drink je elke dag de mooiste en lekkerste theesoorten! Genoeg thee gehad? No worries, dan vinden we voor jou een plekje aan de bar in onze game room.

5 maanden later en jij past fantastische in ons team? Jij blij en wij blij? Dan bieden we jou de kans om bij ons team aan te sluiten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.