Nu solliciteren

Evenementen stage bij een van de snelgroeiende bijzondere locaties van Unlimitedlabel in Amsterdam

Functie Allround Event medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stagevergoeding wordt bepaald aan de hand van leerjaar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Evenementen medewerker

Tijdens deze stage ben je samen met de event manager operationeel aan het werk op de meest uiteenlopende events. Van presentaties tot grote publieksevents, alles komt voorbij. Je zult in deze functie alle operationele facetten van het werken op een event leren. Je leert dus niet alleen alle horeca technieken, maar doet ook ervaring op in hoe het organiseren van een event van A tot Z tot stand komt.

Management stage Assistent Event-Manager

Door de meer dan 300 evenementen die er per jaar bij zowel Strandzuid als Vondelpark3 georganiseerd worden heeft ons team een kennis opgebouwd die wij jou kunnen overbrengen tijdens de management stage Assistent Event-Manager. Door de vele, verschillende soorten, events leer je in een rap tempo het bedrijf kennen waardoor je op een gegeven moment zelfstandig evenementen kan gaan draaien. Hierbij ben jij de contactpersoon van de klant, opdrachtgevers en het personeel en zorg jij voor een goed verloop van het event. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving: je leert bijvoorbeeld prioriteiten te stellen, vragen professioneel te beantwoorden en je hoofd koel te houden bij drukte. Met volle aandacht voor een complete stage, zodat je je stage goed af kunt ronden, met alle ervaring die je nodig hebt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.