Nu solliciteren

F&B stage bij een van de snelgroeiende bijzondere locaties van Unlimitedlabel in Amsterdam

Functie F&B medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stagevergoeding wordt bepaald aan de hand van leerjaar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

F&B medewerker

Bij Strandzuid of Vondelpark3 bieden wij jou de mogelijkheid om als F&B medewerker stage te lopen op een unieke locatie waar elke dag anders is.

Strandzuid beschikt over een restaurant met een binnen capaciteit van 100 couverts en op het grote aansluitende terras is er nog eens een beschikbaarheid voor 200 couverts. Daarnaast kunnen onze gasten gebruik maken van de altijd gezellige self-service bar die iedereen op ons strand voorziet van een drankje en een hapje.

In het hart van Amsterdam bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Vondelpark3 kan binnen 85 couverts kwijt en nog een 120 gasten voorzien van een hapje en een drankje op het terras. Ook Vondelpark3 heeft een selfservice bar op de bovenverdieping waar er heerlijk geborreld kan worden in de zon, kijkend naar het Amsterdamse Vondelpark.

Tijdens deze stage leer je de verschillende facetten van het werken in de horeca van barman/vrouw tot terrasloper en alles wat daar bij komt kijken

Management stage Assistent Shiftleader F&B

Tijdens deze management stage ondersteun jij de shiftleaders in het managen van het restaurant en de bijbehorende bars. Je zult leren hoe je een team het best kunt inplannen, aansturen en problemen op kunt lossen. Daarnaast willen wij jou de mogelijkheid geven om te proeven hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor het goed verlopen van een dagdeel, waarbij je ook echt verantwoordelijk bent voor het openen en sluiten van het restaurant.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.