Nu solliciteren

Uitdagende stage bij het leukste mediabedrijf van Haarlem!

Functie Ondernemende media-marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 500
Salaris opmerking € 350,- ex. bonus max. € 500,- p/m. Beloning naar prestatie.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een jong, gedreven, ambitieus en tikkeltje gek educatief media bedrijf, speciaal gericht op de gezondheidszorg. Wij adviseren farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, device company’s, zorgstichtingen en zorginstellingen hoe zij hun product of dienst zo succesvol mogelijk in de markt kunnen positioneren. Naast je vaste collega’s, werk je samen met een ruime flexibele schil bestaande uit redacteuren, contentspecialisten, fotografen, DTP’ers en digitaal specialisten.

Daarnaast hebben we een eigen website genaamd mijngezondheidsgids.nl waar we SEO en SEA strategieën uitrollen voor onze klanten. Deze website richt zich op patiënten en heeft ongeveer 150.000 bezoekers per maand. Naast het online platform voert dit bedrijf ook een fysiek magazine Mijn Gezondheidsgids, speciaal gericht op de huisarts en medisch specialisten. We brengen dus niet alleen een advies uit maar zetten dit advies ook daadwerkelijk om in relevante, strategische media-uitingen. We creëren zelf content in de vorm van artikelen, podcasts en video’s.

Eventmanagement? Ja, dat doen we ook. Binnen dit bedrijf noemen we dit een co-creatie sessie. We organiseren een event met onze klant en de klant van deze klant, volg je het nog? In deze sessie leggen we middels stellingen en daaropvolgende discussies de pijnpunten van doelgroep (de klant of de klant van de klant?) bloot. Hieruit volgen conclusies en aanbevelingen en dat resulteert uiteindelijk in de hierboven genoemde media output.

Gedreven en ambitieus dus. Maar nu hoor ik je denken, waarom een tikkeltje gek? De eigenaren van Deci zijn beiden 35 jaar, en daarmee ook gelijk de oudsten binnen de organisatie. De ene eigenaar heeft carrière gemaakt bij een groot kantoor van de big four en is daarnaast ook DJ – een goede toevoeging op de vrijdagmiddagborel. De ander is 7 jaar directeur geweest van een middelgroot mediabedrijf in Amsterdam en staat op feestjes het liefst vooraan bij de DJ-booth. Eén van deze enthousiaste ondernemers wordt jouw directe begeleider. Ontzettend leuk, met veel positieve energie, maar er wordt ook wel wat van je verwacht. Echter doen we ook niet krenterig met de stagebeloning, en hebben wij “Work hard, play hard” hoog in het vaandel staan.

Functie:

Laten we beginnen met “the sky is the limit”wat betreft leermogelijkheden:

Taakomschrijving

Jij bent degene die Mijngezondheidsgids.nl zichtbaar en vindbaar gaat maken op internet. Dit is een strategische en operationele rol, waarbij je je ontwikkelt op alle facetten van een online marketeer zoals SEO, SEA, Google Analytics en social media.

Daarnaast is het organiseren, plannen en coördineren een belangrijke vaardigheid die we zoeken. Van het regelen van locaties, diners, tot aan het inhoudelijk meedenken en uitvoeren van de thema’s binnen een dergelijk event of project.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.