Nu solliciteren

Voetbal front-end developer stage bij dit bedrijf.com

Functie Front-end developer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieve front-end developer in de dop die zijn carrière een kickstart wil geven én ben je gek op voetbal?

Bij dit bedrijf.com veilen we wedstrijdgedragen en gesigneerde voetbalshirts van bijzondere wedstrijden – al vanaf de aftrap – om geld op te halen voor de goede doelen van onze clubs. Het seizoen 20/21 is gericht op groei en we hebben jouw hulp nodig om dit te realiseren! Na onze pilot in de Eredivisie in 18/19 hebben we ons platform gelanceerd in de grootste competities in 19/20. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Londen bedienen we nu al 70 clubs in 13 landen. Met een groei van 600% in 19/20 - waarbij we onder andere de shirts van Modric, Neuer, Rakitic en Kompany hebben geveild – kunnen we niet wachten om deze groei door te zetten in het seizoen 20/21. Ben jij op zoek naar een stage vol individuele verantwoordelijkheid en inbreng, ben je doortastend en krijg je dingen voor elkaar? Pak dan deze kans en verover de internationale voetbalwereld met ons!

Front-end developer stage beschrijving

Ons platform is het middelpunt van ons bedrijf en is gebouwd op Microsoft .NET Core 2.0 en Google Angular 7.0. De interne systemen zijn gebouwd met Google Go en Google Angular 7.0. Je zult aan ons platform werken in een team van 5 developers om nieuwe features te implementeren en ons platform middels een API te koppelen met onze clubs. Daarnaast zul je werken aan het interne systeem om processen te automatiseren. Er zijn ook kansen om nieuwe producten te ontwikkelen die we kunnen verkopen binnen ons netwerk van aangesloten clubs. We streven ernaar anders en vooruitstrevend te zijn, op te vallen en onze clubs en klanten te blijven verrassen. In ons developerteam moet je beschikken over creativiteit, initiatief en humor.

Wat wij bieden

Wat wij van jou verwachten

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Herken jij je hierin? Stuur dan een mail naar Fabienne@dit bedrijf.com met je CV en motivatiebrief en wordt uitgenodigd op ons nieuwe kantoor om jouw – écht uitdagende – stage en opdrachten samen in te vullen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.