Nu solliciteren

Audiovisueel/Video Editor Stagiair

Functie Audiovisueel/ Video editor stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een gedreven en vastberaden student AV, wil je impact maken en zoek je een stage waarmee je bijdraagt aan maatschappelijke projecten van goede doelen? Een plek met de mogelijkheid om door te groeien naar een vaste baan? Neem je verantwoordelijkheid en ben je gek op voetbal?

Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Bij dit bedrijf is het onze missie om toonaangevende fan engagement solutions te ontwikkelen. Dit doen we door samen te werken met de grootste sportclubs en spelers ter wereld. We streven ernaar om onze partners voortdurend te verrassen met nieuwe innovaties.

Werkzaamheden

Content is key in onze marketing strategie. Onder begeleiding van onze Video Producer zal je werken aan het filmen en editen van video’s. Een keer per jaar vliegen we naar al onze clubs om video’s te produceren met de spelers en de charities van de clubs. We willen onze video productie naar een hoger niveau tillen door elke dag nieuwe content kunnen delen. We verrassen klanten en clubs met een innovatieve en creatieve benadering van onze video’s. Er zijn nieuwe kansen om onze clubs te voorzien van content en om nieuwe content te ontwikkelen voor andere culturen met de nadruk op Azië. Deel uitmaken van ons Videoteam vereist creativiteit, initiatief en humor.

Je dagelijkse activiteiten bestaan uit: video’s editen, animaties, vfx, assisteren bij producties en werken aan je eigen projecten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Vrijheid en verantwoordelijkheid De mogelijkheid om je eigen projecten te creëren en uit te voeren De kans om onderdeel uit te maken van een internationaal, snel groeiend en jong team EUR 250 p/m, een gezonde lunch, ‘Swapfiets’ in Amsterdam en vrijdagmiddag borrel! De kans om te werken met de grootste voetbalclubs en spelers ter wereld

Ons sollicitatieproces bestaat uit drie rondes: Elkaar leren kennen: dit zal bestaan uit een gesprek met iemand van ons HR team Assessment: een korte opdracht (huiswerk, 2 uur max.) Gesprek met onze Head of Marketing en Video Producer

Laat jezelf zien en ontvang een aanbod zodat we je kunnen verwelkomen in ons team!

Pak deze kans en verover de internationale voetbalwereld met ons!

Twijfel niet en neem contact op met Fabienne Davids. Email: fabienne@matchwornshirt.com

MatchWornShirt

At MatchWornShirt it’s our mission to be the world's leading fan engagement platform. We do this by partnering with the world's biggest sports teams and players. We continuously surprise our clients and customers with new innovations driven by our technological expertise.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022