Nu solliciteren

Verschillende leuke, leerzame stageplaatsen op dagbestedingslocaties in Regio Waterland.

Functie (persoonlijk)begeleider gehandicaptenzorg bij dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Purmerend
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Bovengenoemde stagevergoeding is gebaseerd op een werkweek van 36 uur. De stagevergoeding is conform de CAO-Gehandicaptenzorg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen als stagiaire?

Je draait mee met activiteiten en je geeft begeleiding en ondersteuning aan de groep, activiteit en individuele cliënt. Deze activiteiten variëren per locatie, je kunt denken aan creatieve activiteiten zoals houtbewerking, schilderen of ceramiek op een dagactiviteitencentrum. Ook kun je cliënten bij hun werkzaamheden in een bouwmarkt, winkel, eetcafé of verpleeghuis ondersteunen of kinderen begeleiden bij ontwikkelingsgerichte activiteiten. Op meerdere locaties ondersteun je cliënten ook bij ADL handelingen.

De locaties

dit bedrijf begeleidt mensen met een verstandelijke-, lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Zowel (jong)volwassenen als kinderen. Zij krijgen dagbesteding aangeboden passend bij hun beperking, mogelijkheden en interesses. Er zijn dagactiviteitencentra, leerwerkbedrijven en een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Je vindt meer informatie over deze verschillende locaties op www.dit bedrijf.nl

dit bedrijf

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we bij dit bedrijf en daarbij is geen vraag te gek. Met energie en betrokkenheid onze cliënten en medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag zodat je alle facetten van dit bedrijf leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Gewenste profiel

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke en gevarieerde stage werkplek binnen één van onze dagbestedingslocatie, met veel kansen en mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen. Hierbij wordt je natuurlijk begeleid door een enthousiaste en geschoolde praktijkbegeleider. Na een geslaagde stage is de kans groot dat je als vakantiekracht op de locatie kan werken gedurende de zomerperiode. Veel stagiairs zien we na hun afstuderen weer als collega’s terug.

Solliciteren?

Kijk op werkbij.dit bedrijf.nl en reageer via deze site!

Let op: alleen reacties via onze eigen website kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.