Nu solliciteren

Zoek jij de tofste rol(l) ter wereld? Mooi! Wij zoeken een gedreven Trainee Office Management & Logistics

Functie Trainee Operations
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking 250 voor fulltime
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Trainee Operations

Taakomschrijving

We’re on a roll en groeien hard! Daarom zijn we per direct zoek naar een Trainee Operations die met ons het succes van dit bedrijf wil uitbouwen. Tijdens deze meeloopstage word je breed ingezet en leer je in korte tijd onwijs veel over de totale operatie van dit bedrijf.

Bij dit bedrijf draait alles om positieve impact met een knipoog. Met onze ambitieuze start-up willen we financiële middelen vrijmaken om in Afrika zoveel mogelijk toiletten te bouwen en hiermee niet alleen mensenlevens te redden, maar ook de levensomstandigheden van vele mensen te verbeteren. Hoe doen we dat? Juist! Door zoveel mogelijk toiletpapier te verkopen.

Wie zoeken wij

MBO/HBO-opleiding Accuraat en communicatief sterk; Georganiseerd, integer en oog voor detail; Kennis van Microsoft Office-programma’s; Pro-actieve houding, initiatiefnemer die zelfstandig zaken oppakt; Je gelooft in onze missie en wil daar graag onderdeel van zijn.

Wat ga je doen

Je hebt een leidende rol in onze customer happiness (algemene telefoon en mail); Je bent nauw betrokken bij onze administratie en backoffice; Je bent betrokken bij databeheer en analyses; Je denkt mee over de groei van ons bedrijf en de (kantoor)organisatie; Je ondersteunt de logistic manager bij zijn taken.

Wat bieden wij?

Meewerken bij een kleine social start-up met grote ambities; Véél vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling; De mogelijkheid om mee te bouwen aan dit bedrijf en onze sociale missie; Stagevergoeding: €250,- per maand; Onbeperkt toiletpapier voor thuis! Herken jij jezelf bij het lezen van bovenstaand profiel?

Stuur dan een mail met CV en motivatie naar hello@thegoodroll.nl Ayo!

Herken jij jezelf bij het lezen van bovenstaand profiel?   Stuur dan een mail met CV en motivatie naar francien@thegoodroll.nl   Ayo!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren