Nu solliciteren

Webshop - Uitdagende online marketing stage (Sept. 2021)

Functie Online marketing en communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op dit moment zijn we bezig om onze webshop voor bouwbenodigdheden verder vorm te geven. We zijn inmiddels al bijna tien jaar online actief, maar onze webshop is toe aan een nieuw leven. Wij zoeken per september 2021 (of eerder) een stagiair(e) die ons met dit project kan helpen op het gebied van communicatie en online marketing.

We zijn een hecht kleiner team, maar we krijgen veel voor elkaar. Jij, als stagiair(e), gaat samen met ons team aan de slag om de webshop naar een hoger niveau te tillen. Jij denkt en helpt op alle vlakken mee. We zoeken iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en zin heeft in een uitdaging.

Omdat we een kleiner team zijn werken we veel samen met specialisten. En daar kan jij ook van profiteren. Onze stagiair(e) zal veel gaan samenwerken met Internet Entrepreneur Alex van Ginneken. Alex heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van de online marketing en deze kennis deelt hij graag met jou. Samen met Alex zul je onder andere werken aan marketingplannen en zul je de resultaten van jouw werkzaamheden bespreken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Benieuwd? Bekijk hier wat stagiair Willem van zijn stage vond het afgelopen halfjaar:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.