Nu solliciteren

Webshop - Uitdagende online marketing stage (Feb. 2022)

Functie Online marketing en communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op dit moment zijn we bezig om onze webshop voor bouwmaterialen verder te optimaliseren. We zijn inmiddels al bijna tien jaar online actief en we doen er alles aan om de webshop zo optimaal mogelijk in te richten voor de consument. Het leuke is dat bestellingen over vrij grote orderwaardes gaan van gemiddeld ruim €1.000, waardoor verbeteringen in de website veel op kunnen leveren qua omzet. Daarom zoeken wij iemand die gemotiveerd wordt van betere resultaten en zich betrokken voelt bij het bedrijf.

Wij zoeken per februari 2022 een stagiair(e) die ons met de webshop kan helpen op het gebied van online marketing en communicatie. Volg jij dus een opleiding in de richting van (online) marketing of communicatie, dan is dit de ideale stage voor jou. Mocht je daarnaast ervaring hebben met het werken met video’s dan komt dit ook goed van pas!

We zijn een hecht klein team, maar we krijgen veel voor elkaar. Jij, als stagiair(e), gaat samen met ons team aan de slag om de webshop naar een hoger niveau te tillen. Jij denkt en helpt op alle vlakken mee en vind het leuk om ook op strategisch niveau mee te denken. We zoeken iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en zin heeft in een commerciële uitdaging.

Omdat we een kleiner team zijn wordt je nauw betrokken bij beslissingen en daarnaast werken we ook veel samen met specialisten. Daar kan jij natuurlijk ook van profiteren. Ook heb je als stagiair(e) veel vrijheid in werkzaamheden die je zelf het leukst vind om uit te voeren. Het voordeel van deze stage is dat jij als stagiair(e) echt een verschil kunt maken en jouw voorstellen ook daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden als je hier goed over nagedacht hebt. Dit maakt de stage erg leerzaam en uitdagend!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022