Nu solliciteren

Goede zorg begint bij een goede match van zorgvrager en zorgaanbieder! dit bedrijf biedt jou de kans dit te leren als stagiair.

Functie Zorgbemiddelaar
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Wormer
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Bovengenoemde stagevergoeding is gebaseerd op een werkweek van 36 uur. De stagevergoeding is conform de CAO-Gehandicaptenzorg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

Natuurlijk starten we met je kennis te laten maken met onze organisatie, je collega’s en de processen en systemen waarmee je gaat werken. De volgende stap van je stage is dat je meeloopt met de zorgbemiddelaar voor zorgvragers met een verstandelijke beperking. Zijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van intakegesprekken, het beheren van de wachtlijst van onze stichting en het voordragen van de juiste kandidaat voor een vrijgekomen plek binnen dit bedrijf. Hij neemt deel aan casuïstiekbespreking met de gemeentes en andere zorgaanbieders, zodat zorgvragers naar de juiste instelling worden verwezen. Je gaat locaties bezoeken om zo zicht te krijgen op het aanbod van dit bedrijf. Afhankelijk van hoe jij je ontwikkelt in de stage, ga je taken zelfstandig uitvoeren. Een mogelijke opdracht in je stage kan zijn dat je het in-, door- en uitstroomproces vorm gaat geven en/of verbeteren. Of je zou een compleet overzicht kunnen maken van alle zorgaanbieders en hun aanbod binnen ons werkgebied. Natuurlijk is er ook ruimte om zelf een voorstel te doen voor een project dat zowel van meerwaarde is voor jouw studie als voor dit bedrijf.

Locatie

Zorgbemiddeling is onderdeel van de afdeling cliëntenservice. Er werken 6 medewerkers cliëntenservice die verantwoordelijk zijn voor het administratieve proces rond de aanmelding van cliënten. Zij plannen ook de intakegesprekken van de 4 zorgbemiddelaars. De afdeling is gevestigd op het Service Bureau van dit bedrijf aan de Mercuriusweg in Wormer.

dit bedrijf

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we dagelijks bij dit bedrijf. Met energie en betrokkenheid onze medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag met een uniek introductieprogramma, zodat je alle facetten van dit bedrijf leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Wat verwachten we van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Solliciteren?

Kijk op https://werkenbij.dit bedrijf.nl en reageer via deze site! Let op: alleen reacties via onze eigen website kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.