Nu solliciteren

Back-end Developer stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Utrecht!

Functie PHP Back-end Developer stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Waarom kiezen voor dit bedrijf

Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel dit bedrijf elk jaar een weekendje weg! Meer weten over dit bedrijf? Kijk op www.werkenbijdit bedrijf.nl

Als stagiair binnen dit bedrijf kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding!

Start met een kop koffie en dan?!

Tijdens je stage wordt je gekoppeld aan een collega back-end developer die fungeert als aanspreekpunt over alle technische vraagstukken over Magento. Daarnaast kom je in een team met andere developers, waarmee je betrokken wordt bij nieuwe projecten of doorontwikkeling van bestaande Magento webshops. Hierbij kan je denken aan het (door)ontwikkelen van maatwerkmodules voor de klant, bijvoorbeeld een koppeling met een ERP systeem of payment service provider. Maar dus ook één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe Magento webshop ontwikkelen.

Behalve dat je tijdens je stage veel praktijkervaring op zal doen, zijn er ook genoeg relevante onderwerpen om onderzoek naar te doen. Zo kan je bijvoorbeeld bezig met het geautomatiseerd testen van modules voor de webshops van onze klanten. Dus hoe kunnen we integratie- en unittesten zo optimaal mogelijk inzetten binnen dit bedrijf? Maar dat is slechts één voorbeeld van een onderwerp die je tijdens je stage kan onderzoeken. Voor het onderwerp waar je uiteindelijk mee bezig gaat, kijken we in overleg met jou naar je opgedane ervaring en interesse. Je gaat jezelf in ieder geval ontwikkelen als developer terwijl je de e-commerce branche leert kennen.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren