Nu solliciteren

Leergierige creatieve helden voor digital instore communicatiebureau in Haarlem

Functie Motion graphic designers/video producer/content marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Als erkend leerbedrijf bieden we onze stagiaires naast een opleidingstraject en veel eigen inbreng een marktconforme stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij toffe animaties en oogstrelende designs maken in een unieke omgeving voor meteen een miljoenenpubliek? Wij creëren de supermarktbeleving van de toekomst! Technologie en creativiteit kennen voor ons geen grenzen want wij ontwikkelen innovatieve, digitale instore oplossingen voor de detailhandel. Wij maken content van animaties tot videomontages voor narrowcasting, social media content, applicaties en spelletjes voor onze unieke KidsClub.

Over ons

dit bedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en is gevestigd in het bruisende Haarlem. Met een creatieve club van 20 medewerkers, bestaande uit o.a. designers, animatoren en developers, houden we de lijntjes met de klanten kort. Wekelijks bereiken we meer dan een miljoen consumenten met onze producten in meer dan 500 filialen van de grootste Nederlandse retail organisaties.

Gaat je hart hier al sneller van kloppen? Dan ben jij misschien een creatieve held met talent, passie en energie om ons team te komen versterken en vooral heel veel te leren.

Als creatieve held vertaal jij een ruw idee in een visueel meesterwerk. Je produceert verschillende soorten content zoals social media posts, animaties, video’s en edits, productontwerpen en mooie templates maar soms hebben we ook een geweldige still van je nodig. Je denkt dagelijks mee over verrassende concepten voor schermconfiguraties in winkels. En met jouw kennis van Adobe CC mag je ideeën zelfstandig of in teamverband gaan realiseren!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.