Nu solliciteren

Marketing Event Stagiair Esdec Deventer

Functie Marketing Event Stagiair Esdec Deventer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Deventer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking bruto per maand o.b.v. een fulltime (40 uur per week) stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ervaring opdoen in een innovatief en internationaal groeiend bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie? Wij zijn per januari/februari 2022 op zoek een leergierige marketing intelligence stagiair.

Over ons

Sinds 2004 ontwikkelt en levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 6 miljoen zonnepanelen op onze systemen gemonteerd, zijn wij wereldwijd een leidende speler.

Over de stage

Ben jij een slimme, energieke student die op zoek is naar een dynamische stageplaats waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn per september op zoek naar een marketing stagiair die onderzoek wil doen. Tijdens je stage leer je meewerken op een commerciële Marketing afdeling. Specifiek zal je opdracht gaan over marketing onderzoek. Wat betekent dat? Je ondersteunt de afdeling bij het ophalen en analyseren van marktinformatie, welke je verzamelt uit verschillende bronnen en brancheverenigingen. Je bent vindingrijk in het ophalen van data en goed in staat dit door te vertalen in conclusies voor de solar industrie. Je sparring partner is de Marketing Communication Manager Europe.

De afdeling bestaat uit: Marketing Director Europe, Marketing Project Manager, Online Marketing Manager, Communicatie Manager, Marketing Product Manager, Junior Marketing Product Manager en een Marketing Product Trainer.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden je een mooie uitdagende stage in een gezond en succesvol bedrijf dat zich begeeft in een dynamisch groeiende markt. Naast een stagevergoeding bieden wij je vooral de gelegenheid om je ondernemerschap te tonen. Je hebt lef en bent volledig in control over je eigen opdracht. Wij zijn pragmatisch, snel en de lijnen zijn kort dus je krijgt alle ruimte om je ideeën om te zetten in de praktijk.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze stage binnen ons prachtige bedrijf? Stuur je CV en motivatiebrief naar email. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met dit bedrijf (HR Business Partner) op telefoonnummer (0)6 27 210 385.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.