Nu solliciteren

Stagiair(e) Sales/ Communicatie/ marketing gezocht bij IMK in Den Haag

Functie Sales, Communicatie, marketing stage bij het IMK in Den Haag!
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Vast bedrag en provisie
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij van jezelf een sterke gespreksvoerder en heb je affiniteit naar eigen ondernemingen? Dan zoeken wij jou! Binnen het IMK proberen wij door middel van advies & coaching zoveel mogelijk ondernemers te helpen met verschillende vraagstukken. Juist in deze tijd is het belangrijk om ondernemers bij te staan, en daar hebben we hulp bij nodig.

Naast het feit dat je aan de slag gaat in een hecht en gezellig team, staat jouw ontwikkeling centraal. We zoeken een gezellige collega, die het leuk vindt om alle kneepjes van ons vak te leren en daar zelf input bij geeft. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij de juiste begeleiding krijgt, en kijken we graag mee naar op welk gebied jij het best door kan groeien.

Omdat wij een breed en groot bedrijf zijn, passen meerdere studies bij ons stageplan. We zoeken stagiairs die de volgende afdelingen kunnen komen versterken:

Sales Journalistiek & communicatie Marketing Juridisch

We zitten dagelijks samen op het Spui in Den Haag, hier vinden wij het belangrijk dat er hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen! Hierom zoeken we, los van een gedreven student, een leuke collega's om af en toe op vrijdagmiddag mee te borrelen.

Heb je vragen of jouw opleiding wel past bij deze stage? Reageer!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.