Nu solliciteren

Awesome en diverse stageplek in vastgoedbedrijf Hilversum

Functie All Rounder/ Commercieel/ events
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 17 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Plus minus 350 maar overtuig ons van je skills en wie weet...
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

High five: Wij zoeken jou!

Wij zijn een verhuurder/ontwikkelaar in Hilversum met een vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, winkels, ateliers en wat niet.

Wij zoeken iemand die onze portefeuille in beeld kan brengen en kan denken over de mogelijkheden om onze portefeuille duurzamer en interessanter te maken.

Je loopt dus mee om woonruimtes te verhuren, rekent het aantal punten uit volgens het Wws (woonwaarderingstelsel) en zoekt naar mogelijkheden om een duurzaamheidslag te maken en helpt tevens mee om de volledige de volledige potentie van onze portefeuille te masteren. Dit was het saaie deel.

Daarnaast denk je ook mee over verschillende lopende projectontwikkelingen. We zijn nu druk bezig om 8 gasloze woningen te realiseren waarbij je de oplevering van mee zal maken & en staan er nog een shitload aan ontwikkelingen klaar waar wij je hulp bij nodig hebben. Daarnaast verhuren en runnen we ook een community (Fabrique Ludique) wat nu verhuurd is aan startups maar in de toekomst ontwikkeld zal worden. Deze fabriekshal verhuren we en je mag hierin freestylen. Wil jij een een evenement opzetten? Leef je uit!

Elke dag is anders en bovendien leuk. Je leert veel, komt op veel gave plekken en denkt mee om gave ontwikkelingen te realiseren.

Als je zelf een idee hebt van een opdracht? Laat het ons weten!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hebben wij je interesse gewekt? Wij horen graag van je.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.