Nu solliciteren

Marketing & Communicatie HBO (€450,- per maand)

Functie Marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Baarn
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking Wij vinden het belangrijk dat je naast je stage ook nog leuke dingen kunt doen dan alleen maar werken. En daarom krijg je bij ons een stagevergoeding van € 450,- per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde student die op zoek is naar een meewerk- of afstudeerstage en wil jij werken in een gezellig en jong team waarbij hard werken en plezier hand in hand gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als marketing stagiair(e) help je mee aan het succes van onze klanten op het gebied van (online) marketing. Je bent vooral bezig met het creëren van mooie en boeiende content. Zo ben je de ene dag SEO teksten aan het schrijven voor bijvoorbeeld een vertaalbureau of tandartspraktijk en de volgende dag (internationale) blogs aan het schrijven voor een autobedrijf. Daarnaast ben je betrokken bij het meedenken en bijdragen aan de content voor onze social media kanalen. Er is dus genoeg ruimte om je creativiteit los te laten en samen gave concepten te bedenken voor onze klanten. 😊

Het leukste hieraan is: geen enkele werkdag is hetzelfde. Je werkt namelijk iedere keer weer aan opdrachten voor verschillende bedrijven. Hierdoor word je niet alleen sterker in het schrijven van content en alles op het gebied van (online) marketing, maar vergaar je ook kennis over diverse branches.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.