Nu solliciteren

Uitdagende HBO Marketing Stage in Den Haag

Functie Creative Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

T.O.G. heeft een missie: we willen zoveel mogelijk impact maken op het onderwijs door middel van onze trainingen. Wij willen studenten bewuster maken van hun levensdoelen en hun inspireren om deze met 100% overtuiging na te jagen. T.O.G. is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en wij willen met jou doorgroeien naar de next level!

Dus ben jij een beginnende of ervaren online marketeer en wil je iets betekenen voor anderen en tegelijkertijd jouw eigen skills aanscherpen?

Bij de T.O.G stage bieden we jou de kans om onderdeel te worden van de tofste stageplaats van Nederland. Gegarandeerd.

Bij T.O.G werken stagiaires in 2 wekelijkse sprints aan verschillende gave opdrachten. We bedenken gezamenlijk een plan en voeren het op hoog tempo uit. Het voordeel voor ons is dat jouw stage dan ook echt daadwerkelijk iets oplevert en het voordeel voor jou is dat je in deze dynamische stijl in korte tijd explosief groeit. We bieden namelijk een stageplaats aan waar je jezelf echt kan ontwikkelen, waar je iets kan betekenen voor het bedrijf en voor anderen.

Je haalt hier het maximale uit je stage. Onze eerdere stagiaires beoordelen ons gemiddeld met een 9.7.

De sfeer waarin we werken is passievol, gedreven en oprecht. Wij willen dat jij durft om fouten te maken en jouw ideeën naar buiten te brengen. Je bent bij ons een onderdeel van het team vanaf je eerste dag.

Je krijgt toegang tot een bron van energie die jou zal inspireren en deuren open maakt voor jouw eigen carrière. Al onze stagiaires zijn nog steeds met ons in contact gebleven en enkelen zijn zelfs met onze ondersteuning voor zichzelf begonnen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als jij je aangetrokken voelt en klaar bent voor de next level, neem dan contact met ons op. We gaan dan met elkaar het gesprek aan om te zien of we met elkaar matchen. Wij beloven jou dat dit een stage wordt die jouw een enorme dosis ervaring zal geven waar je veel aan zult hebben in je verdere carrière. Let's go..

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.