Nu solliciteren

Social media topper gezocht bij EuroCollege in Rotterdam!

Functie Social media expert
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Scrol jij het liefst dagelijks door tijdlijnen en weet je alles over social media? Doe je daarnaast ook een studie in de richting marketing en/of communicatie? Ben jij een toegewijde student op zoek naar een stage? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als social media stagiair(e) is het aan jou om, in samenwerking met het marketingteam, EuroCollege op alle social media kanalen op de kaart te zetten. Je neemt geen blad voor de mond en kijkt kritisch naar de (huidige) content. Met jouw creativiteit breng jij onze content naar een hoger niveau. Hier ga je minimaal 4 maanden mee aan de slag.

Naast het ontwikkelen van content, vinden wij het ook belangrijk dat je ziet hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Je wordt daarom ook ingezet op de webcare. Hierbij gaat het om chatten, Insta-DM’s beantwoorden, beantwoorden van reviews en informatieaanvragen verwerken.

Fulltime

De stage is fulltime, dit houdt in dat je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Het kan wel voorkomen dat je sommige dagen wat langer aanwezig bent op EuroCollege, in verband met open avonden. Uiteraard zorgen we dan voor een lekkere avondmaaltijd en sluiten we de avond gezellig af met alle aanwezige staf.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteren Is deze vacature jou op het lijf geschreven en voldoe jij aan de gestelde eisen? Solliciteer dan door op onderstaande knop te klikken of stuur een mail naar email.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren