Nu solliciteren

Leuke meewerkstage in fietsbranche!

Functie Stagiair Content Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking bij 5 dagen per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die communicatie, multi media of cross media of vergelijkbare opleiding volgt op HBO / MBO - niveau 4 (3e of 4e jaars) en een stageplek zoekt vanaf september 2021. Heb jij affiniteit met fietsen en wil je graag internationale ervaring opdoen? Stel je dan vandaag nog aan ons voor!

Werkzaamheden

Op onze afdeling werk je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Zo help je bij het maken en bewerken van webpagina’s m.b.v. ons cms-systeem en beheer jij onze social media kanalen. Ook kun je jouw Adobe skills verder ontwikkelen door het maken van beeldmateriaal en animaties voor o.a. onze website(s), social media uitingen, mailings, maar ook drukwerk.

Werken op onze afdeling betekent dat je wordt je gezien als medewerker. Daarom wordt je actief betrokken bij de projecten waar wij ons mee bezig houden. Je krijgt verantwoordelijkheden in het ontwikkelen content die een bijdrage leveren aan ons bedrijf en je eigen ontwikkeling.

Gewenste profiel

Wij vinden het belangrijk dat je een HBO of MBO (niveau 4) opleiding volgt in de richting van communicatie of cross-/multimedia. Denk hierbij aan opleidingen zoals Communicatie, Commerciele Economie, Communicatie & Multimedia design, maar ook vergelijkbare opleidingen. Daarnaast zit je in het 3e of 4e leerjaar en ben je beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

Je bent creatief in beeld en woord, vind het leuk om content te maken, zowel in woord als beeld.

Daarnaast ben je een enthousiaste en gemotiveerde student met een digital-mindset, die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je hebt ruime kennis van Adobe Photoshop, . We vinden het een pré als je ook kennis hebt van Illustrator, Indesign, HTML en CSS. Tevens zou het fijn zijn als je de Duitse taal machtig bent.

Wat bieden wij

Een fantastische stageperiode waarin je veel werkervaring opdoet in een professionele organisatie die altijd gaat voor perfectie en verbeteringen. Daarnaast krijg je de kans om te gaan (samen)werken met bureaus en merken. Je krijgt bij ons verder een goede stagevergoeding en komt te werken op een kantoor met een leuke werksfeer, waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en creativiteit.

Heb jij interesse in deze leuke stageplek? Solliciteer dan snel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.