Nu solliciteren

Online marketing stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Online marketing stagiair(e)

dit bedrijf heeft de dynamiek van een jong bedrijf, maar bezit tegelijkertijd de specialistische kennis en ervaring van een gevestigde onderneming. Met afdelingen voor Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, UK en Nederland kom je te werken in een internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als online marketing assistent bij dit bedrijf houd je je vooral bezig met het optimaliseren van de website en social media. We hebben een blog in meerdere talen waarbij natives je kunnen helpen met de content. Maar jij bent verantwoordelijk voor de regelmatige plaatsingen. Met jouw organisatorische en creatieve skills is dit een eitje. Naast dit vullen je taken zich vooral met het assisteren van onze marketing manager. SEO en CRO zijn termen die je je eigen zult maken.

De afgelopen jaren hebben wij een zeer mooie klanten portefeuille opgebouwd. Daar zijn we trots op. Voor de komende jaren is het onze ambitie om nog meer klanten te werven en internationaal te groeien. Kortom, onze ambitie is groot. Als online marketeer deel je deze ambitie en draag je bij aan het behalen hiervan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag nog per e-mail je cv en motivatie naar Ruth Belkasmi: hr@dit bedrijf.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.