Nu solliciteren

HR stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie HR stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste, creatieve, leergierige MBO of HBO student die op zoek is naar een leuke en leerzame stage? Wacht dan niet en solliciteer direct! dit bedrijf (ISA) is een professioneel en snel groeiende bedrijf dat zich in brede zin heeft gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid. Er wordt binnen ISA gestreefd naar een open bedrijfscultuur, waarbinnen vertrouwen en servicegericht denken de grootste prioriteit heeft.

Wat ga jij doen?

Ter ondersteuning van onze HR-afdeling zoeken wij een stagiair(e), die als volwaardig collega gaat meewerken. Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om alle HR-facetten te doorlopen; in- door- en uitstroom. Je ondersteunt zowel de HR Adviseur en Corporate Recruiter met de dagelijkste taken. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met CV’s beoordelen, sollicitatiegesprekken, verlof- en verzuimregistratie, medewerkers in- en uitdienst melden. Jij beantwoordt vragen van medewerkers en help je hen waar nodig. Tevens zal je betrokken worden bij verschillende HRprojecten. Kortom: je leert echt hoe het is om op een HR-afdeling te werken.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wordt onderdeel van onze familie!

dit bedrijf is een snel groeiend en gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Bij ons ben jij geen nummer, je bent namelijk een belangrijk onderdeel van ons team, ons familie! Wij werken dagelijks vol passie samen met onze medewerkers voor de belangen van onze klanten. Elk klant is uniek en wij doen er alles aan, om hen, perfect maatwerk te leveren. Dit doen wij samen met JOU. Met een hecht, betrokken en gezellig team zetten wij dagelijks dat extra stapje om zo tot een uniek en onderscheidende dienstverlening te komen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich thuis voelt, goed op zijn plek zit en plezier heeft in zijn werk. Alleen dán haal je volgens ons het beste uit jezelf en kun jij het meest voor het team en onze klanten betekenen. Bij ISA werken mensen die trots zijn op wat ze doen en wat zij voor de klant betekenen. Sta jij volledig achter deze visie? Wordt dan onderdeel van onze ISA familie en solliciteer direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.