Nu solliciteren

Online marketing & communicatie stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf

dit bedrijf is de online schrijversacademie. Wij helpen schrijvers in spe en communicatieprofessionals hun schrijf- en communicatievaardigheden te ontwikkelen. Via ons interactieve (online) systeem volgen cursisten een schrijftraject. Zij krijgen feedback van hun medecursisten en van hun tutor, een bekende Nederlandse schrijver. Een aantal activiteiten dat hieruit zijn voortgekomen zijn naast de opleidingstrajecten: literair agentschap; jaarlijkse Debutantenschrijfwedstrijd; jaarlijks Debutantenbal; Masterclass voor gevorderde schrijvers; Lage Landen Schrijfweek voor jong talent.

Stage

Marketing communicatie Je analyseert bezoekersstromen naar en het gebruikersgedrag op onze website. Waar komen ze vandaan? Waar lopen ze vast? Hoe maken we van bezoekers trouwe klanten? Wat willen die klanten? Sluit de productpropositie en de communicatie aan bij de verwachtingen en wensen van de klant?

Op basis van deze inzichten bedenk en ontwikkel je - samen met het team - nieuwe proposities, en marketing strategieën op social.

Je leert gebruik maken van een ons CRM systeem Active Campaign (en inzet van andere tools als Zapier, Typeform) en onderzoekt of de huidige flows optimaal zijn en waar er nieuwe flows ontwikkeld moeten worden. Waar nodig zet je A/B testen uit.

Je helpt mee de website te optimaliseren (SEO), en Google marketing (SEA).

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.