Nu solliciteren

IT-Afstudeeropdrachten voor HBO Informatica bij dit bedrijf!

Functie Afstudeerder Informatica
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Veenendaal
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 1000
Salaris opmerking € 1000 vergoeding, € 500 + leaseauto of € 600 + woonruimte
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je staat op het punt om af te studeren. Je zoekt een opdracht die het beste in je naar boven haalt. Want je verstaat je vak. Je bent altijd nieuwsgierig naar hoe de software die je programmeert echt werkt. Je zet veelvuldig de puntjes op de i en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Herken je jezelf hierin? Dan passen wij bij elkaar en kom jij in aanmerking voor een afstudeerstage bij dit bedrijf. Onze IT-consultants staan voor je klaar. We helpen je graag bij je ambitie. Omdat veel van onze IT-afstudeeropdrachten voortkomen uit een echte klantcontext, heeft de opdracht die je kiest veel toegevoegde waarde.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een uitdaging?

Zeker. Wij stellen eisen die school niet altijd stelt, maar we begeleiden je daar ook bij. Iedere opdracht heeft en opdrachtgever. Dat is een IT-consultant. Hij of zij bespreekt met jou wat de opdracht inhoudt en welke technieken je gebruikt. Daarnaast coacht en begeleidt een procesbegeleider je bij het afstuderen. Je kan daarnaast altijd terugvallen op een groot aantal IT-professionals. Veel van hen zijn ook bij dit bedrijf afgestudeerd. Zij staan altijd klaar om antwoord te geven op je vragen en vanuit hun expertise en ervaring met je mee te denken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.