Nu solliciteren

IT-Afstudeerstage hbo Informatica @ dit bedrijf

Functie Software Developer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Veenendaal
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 1000
Salaris opmerking € 1000 vergoeding, € 500 + leaseauto of € 600 + woonruimte
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je staat op het punt om af te studeren. Je zoekt een interessante opdracht die het beste in je naar boven haalt. dit bedrijf heeft jaarlijks een groot aanbod aan opdrachten die vaak voortkomen uit vraagstukken uit het werkveld.

De richtingen waarin wij opdrachten voorbereid hebben zijn: * .NET Development * Java Development * Software & architecture * Data & Artificial Intelligence * Mobile Development * DevOps Methods & Tools * Requirements & Analysis

Heb je zelf een heel goed voorstel voor een opdracht, dan kijken we daar ook graag naar. Een opdracht op maat behoord ook tot onze mogelijkheden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een uitdaging?

Zeker. Wij stellen eisen die school niet altijd stelt, maar we begeleiden je daar ook bij. Iedere opdracht heeft en opdrachtgever. Dat is een IT-consultant. Hij of zij bespreekt met jou wat de opdracht inhoudt en welke technieken je gebruikt. Daarnaast coacht en begeleidt een procesbegeleider je bij het afstuderen. Je kan daarnaast altijd terugvallen op een groot aantal IT-professionals. Veel van hen zijn ook bij dit bedrijf afgestudeerd. Zij staan altijd klaar om antwoord te geven op je vragen en vanuit hun expertise en ervaring met je mee te denken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.