Nu solliciteren

Voetbal Operations stage bij dit bedrijf!

Functie Operations stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voetbal operations stage bij dit bedrijf.com

Ben jij een slimme alleskunner in de dop die zijn carrière een kickstart wil geven én ben je gek op voetbal?

Bij dit bedrijf.com veilen we wedstrijdgedragen en gesigneerde voetbalshirts van bijzondere wedstrijden – al vanaf de aftrap – om geld op te halen voor de goede doelen van onze clubs. Het seizoen 20/21 is gericht op groei en we hebben jouw hulp nodig om dit te realiseren! Na onze pilot in de Eredivisie in 18/19 hebben we ons platform gelanceerd in de grootste competities in 19/20. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Londen en Istanbul bedienen we nu al 120 clubs in 15 landen. Met een groei van 600% in 19/20 - waarbij we onder andere de shirts van Modric, Neuer, Rakitic en Kompany hebben geveild – kunnen we niet wachten om deze groei door te zetten in de tweede helft van het seizoen 20/21. Ben jij op zoek naar een stage vol individuele verantwoordelijkheid en inbreng, ben je doortastend en krijg je dingen voor elkaar? Pak dan deze kans en verover de internationale voetbalwereld met ons!

Operations stage beschrijving

In een team van 4 werk je om dagelijks onze partner clubs te bedienen en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie op kantoor. Je dag bestaat uit bijvoorbeeld het managen van de in- en uitflow van shirts, contact met onze koeriers, contact met klanten en het inlijsten van shirts. Qua strategie zul jij je bezig houden met alle processen binnen ons bedrijf. Het doel is om deze te optimaliseren en concepten uit te werken om deze processen slimmer te maken en te automatiseren. In ons operations team moet je nauwkeurig zijn ingesteld, initiatiefrijk zijn, verantwoordelijkheid kunnen nemen en creatief zijn.

Wat wij bieden

Wat wij van jou verwachten

Herken jij je hierin? Stuur dan een mail naar fabienne@dit bedrijf.com met je CV en motivatiebrief en wordt uitgenodigd op ons nieuwe kantoor om jouw – écht uitdagende – stage en opdrachten samen in te vullen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.