Nu solliciteren

Stage Marketing in hart Amsterdam!

Functie Marketeer/Creative Business
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf – Een job met een purpose! Ben jij op zoek naar een stage waarin jij jouw marketing potentie volledig kan benutten en impact kan hebben? Met de bedoeling om, als er een goede match is, een samenwerking aan te gaan.

Er zijn weinig sectoren die momenteel zo in de spotlight staan als Life Sciences. dit bedrijf biedt je een kans aan om een impact te maken op zowel je eigen carrière als op het leven van miljarden mensen. Nogal een statement toch?!

Bij Panda ligt onze focus op digitale marketing, het creëren van hoogwaardige content, e-mailautomatisering en het adverteren met als doel het genereren van gekwalificeerde kandidaat-leads.

dit bedrijf werkt met zowel biotech bedrijven, die momenteel, in de race tegen de klok, non-stop werken aan de productie van het COVID-19 vaccin, als met de globale farmaceutische en medische hulpmiddelen bedrijven, als de groei bedrijven die aan de grootste innovaties binnen de markt werken!

dit bedrijf is de Life Science Recruitment specialist in de Benelux, echter is er een sterke groei in andere Europese landen en ook de USA ligt in het vizier.

Als je graag jouw copywriting- en marketingvaardigheden verder wil ontwikkelen, dan is deze functie de unieke kans om je droom waar te maken!

Functie omschrijving Als marketing stagaire krijg je belangrijke rol in het ondersteunen van de Lead Marketeer. Ben je op zoek naar een stageplek waar je trots op kan zijn en die een indruk zal maken op toekomstige werkgevers, dan ben je hier op de juiste plek!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als een marketing stagair heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van de marketing consultant, maar je hebt ook eigen verantwoordelijkheden, zoals bijvoorbeeld op alle online kanalen de aandacht van potentiële kandidaten voor Panda weten te trekken. Kortom, je bent een ondernemer binnen onze organisatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.