Nu solliciteren

Gepassioneerde PHP software engineer en/of developer

Functie Gepassioneerde Software Engineer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van ervaring en prestatie.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die gepassioneerde PHP software engineer die in een klein gemotiveerd team snel wil leren en wonderen wil verrichten, neem dan contact op.

De PHP ontwikkelaar ontwikkelt backoffice- en web-applicaties. Afhankelijk van de ervaring en vaardigheden gaat het om technisch ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie van de applicaties. In een kleine team met ervaren mensen werken, in een zelfstandige rol met veel vrijheden, soms virtueel werken, inspirerende omgeving en gevarieerde werkzaamheden gerelateerd aan alle technische aspecten van de applicaties. Afhankelijk van je ervaring, vaardigheden en de opdracht is er begeleiding en veel kennis aanwezig waarmee je zelf ook je eigen groei bepaalt. Een breed werkterrein en behoorlijke verantwoordelijkheid horen erbij. Snel een collega raadplegen of op kantoor iets doornemen, specialisten die je altijd kan aanspreken en die graag helpen. Ons kantoor zit in de Van Nellefabriek en de sfeer is informeel. We hebben een team van vijf vaste en zes flexibele werknemers. De vergoeding is afhankelijk van je ervaring en vaardigheden en kan plotseling fors groeien als blijkt dat jij die ene bent die wonderen verricht.

Het is altijd mogelijk om eerder te beginnen dan de stage stratdatum.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

dit bedrijf heeft 20+ jaren werkervaring en ICT kennis en wilt ondernemers helpen bij het succesvol zijn op het wereldwijde web. dit bedrijf helpt aan de voorkant met het vindbaar krijgen van de site(s) en om daarna ook te zorgen dat de bezoekers klant worden pakken we ook de conversie aan. Aan de achterkant van de site(s) zorgen wij voor backoffice applicaties en kostenbesparingen. Dit door het koppelen met c.q. het bouwen van andere applicaites en systemen zodat bedrijfsprocessen effici├źnter gaan. Een paradijs voor een software engineer, programmeur, developer en/of ontwikkelaar die met veel vrijheid snel wil leren in PHP, MySQL, Java, Symfonie, Laravel, ontwikkelstraat opzetten, etc.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.