Nu solliciteren

Stage Communicatie & Operatie bij internationale start-up dit bedrijf

Functie Communicatie & Operatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

COMMUNICATIE & OPERATIE JOUW TWEEDE EN DERDE NAAM?

Wil jij een stage waar je echt verantwoordelijkheden krijgt over verschillende projecten én waar ruimte is om zelf te kunnen groeien en leren? Dan zoeken wij jou. dit bedrijf heeft het doel om heel werkend Nederland op de fiets te krijgen. Wil jij in vijf tot zes maanden leren hoe een snelgroeiend bedrijf opereert en ons daarbij helpen met jouw input? Dan zoeken we jou! De operatie is de ruggengraat van onze organisatie en vormt de schakel tussen de klant, sales en marketing. Door onze snelle groei krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om proactief ideeën voor te stellen, uit te voeren en processen verder te optimaliseren. dit bedrijf is op zoek naar een stagiair(e) die meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden en ons ondersteunt op het gebied van communicatie, klantcontact en operationele zaken.

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven, want fietsen is goed: goed voor jouw gezondheid, goed voor de wereld en goed voor jouw portemonnee. De leasefiets is – dankzij nieuwe wetgeving – aantrekkelijker dan ooit tevoren en binnen een week geregeld. Daarom zeggen wij ook: Great minds dit bedrijf. Met als resultaat dat wij in Nederland marktleider zijn. dit bedrijf is onderdeel van mobiliteitsprovider Pon.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Contactinformatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Lynn Roest, te bereiken op +31 6 36 093 272 of via email.

Gelijk solliciteren voor deze unieke kans kan natuurlijk ook! Klik daarvoor op de knop ‘Solliciteer direct’ hieronder en stuur ons je CV en motivatiebrief. Je hebt tot en met 30 juni de tijd om te solliciteren.

Sollicitatieproces: Jouw sollicitatieproces bestaat uit één gesprek. Hierin maak je kennis met Mark en Lynn, en vervolgens met de rest van het team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.