Nu solliciteren

Meewerk stage Marketing en Communicatie

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zoetermeer
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een interessante stageplaats waar je veel kunt leren én doen!

Op strategisch niveau zijn we een traject gestart met een extern bureau om een strategisch plan op te stellen voor de komende tijd. We hebben dit on-hold gezet totdat jij kunt aanhaken. Jouw rol is om geheel te participeren in dit traject en de uitkomst van deze gesprekken verder uit te werken en vorm te geven in een strategisch plan.

Vervolgens wordt het jouw taak om dit door te vertalen naar een tactisch en operationeel plan. En de volgende stap is dan natuurlijk om te starten met de uitvoering van dit plan!

Onderdeel van dit plan is o.a. het opzetten van een podcast kanaal rondom het thema “veerkracht”. Een ontzettend relevant thema in deze tijd. Dit is een project dat onder jouw hoede zal komen te vallen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Marion – Teamcoaching – Training – Coaching staat voor innovatieve en resultaatgerichte training en coaching. Eigenaar Marion Reijerink is in december 2012 door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) verkozen tot “Trainer van het Jaar”. Vorig jaar heeft zij haar opleidingsbureau voor trainers en docenten in online leren verkocht en is zij gestopt met haar directeursschap bij een ander trainingsbureau om zich weer fulltime te richten op haar eigen bureau. Er zijn veel groeikansen en -mogelijkheden en de strategie is erop gericht om Marion.tc uit te laten groeien tot een serieuze speler op de Nederlandse markt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.