Nu solliciteren

Copywriter stagiair(e) gezocht bij Soleo Media

Functie Copywriter
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Deventer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voel jij je helemaal thuis tussen teksten? Wil jij mensen pakken met jouw tekst? En een expert in de Nederlandse taal? Dan is dit de plek voor jou! je gaat aan de slag met het schrijven van pakkende en creatieve teksten voor verschillende doelgroepen. Vervolgens optimaliseer je deze teksten zodat onze campagnes/ websites beter scoren in de SEO rankings. Je maakt e-mails voor een campagnes, de tekstuele inhoud voor landingspagina’s en nog veel meer. Jouw input en creativiteit zien we graag op de werkvloer en je schuift gezellig bij de andere afdelingen om de nieuwste ideeën te bespreken. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel, zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie copywriter. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te mailen naar email en wie weet zien we jou binnenkort voor een gesprek!

Ben jij benieuwd hoe het bij ons op de werkvloer eraan toe gaat? Bekijk dan snel onze video: https://www.youtube.com/watch?v=iO2p3LCd080

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.