Nu solliciteren

Creatieve Content Designer gezocht bij Soleo Media in Deventer

Functie Content Designer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Deventer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieve social media expert met een commerciële blik? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Het is aan jou de taak om content te maken voor campagnes, websites en social media accounts. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor promotiemateriaal van zowel B2C als B2B. Je bent creatief in het bedenken en ontwikkelen van verschillende media-uitingen en bent niet bang om hierover te brainstormen binnen het team.

Kortom, wij zoeken een flexibele teamplayer die graag creatief bezig is en van aanpakken houdt! Je bent bij ons absoluut geen “koffiestagiaire”. Wij willen dat je jouw ideeën en mening laat horen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel, zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie content designer. Solliciteren kan door jouw CV, portfolio en motivatie te mailen naar email en wie weet zien we jou binnenkort voor een gesprek!

Ben jij benieuwd hoe het bij ons op de werkvloer eraan toe gaat? Bekijk dan snel onze video: https://www.youtube.com/watch?v=iO2p3LCd080

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.