Nu solliciteren

Marketing Communicatie Medewerker stagiair(e) gezocht bij Soleo Media

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Deventer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief en kan jij goed omgaan met cijfers? Kijk dan niet verder, want wij hebben de perfecte stageplek voor jou!

Aan jou is namelijk de taak om de wensen en behoeften van consumenten en ondernemingen te vertalen naar marktgerichte marketing- en salesactiviteiten. Je analyseert kansen en zwaktes. Door de diversiteit aan klanten is elke taak weer anders. Ook zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, dus we staan open voor jouw ideeën!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel, zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie Marketing Communicatie Medewerker. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te mailen naar email en wie weet zien we jou binnenkort voor een gesprek!

Ben jij benieuwd hoe het bij ons op de werkvloer eraan toe gaat? Bekijk dan snel onze video: https://www.youtube.com/watch?v=iO2p3LCd080

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.