Nu solliciteren

Stagiair(e) Commercieel / Marketing!

Functie Commercieel & Marketing Naarden
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste HBO student met een creatief brein.

Hallo Professionals is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een supertof en gezellig team waar jij je creativiteit en talenten kwijt kunt op het gebied van sales en marketing? Word jij blij van het najagen van ambitieuze doelen? En wil jij jezelf verder door ontwikkelen tot een echte commerciële expert? Dan is deze commerciële stage misschien wel wat voor jou!

Dit zijn je belangrijkste vaardigheden! Creativiteit: jij weet informatie echt om te toveren tot een verhaal. Pro-activiteit: je hebt ideeën over wat werkt en wat niet en durft daar zelf werk van te maken! Nieuwsgierigheid: jij wilt graag precies weten hoe de vork in de steel zit bij alles wat je hoort en ziet. Communiceren: met doorvragen en interesse tonen lukt het je om tot de kern van elk verhaal te komen, totdat je denkt: eureka! Wij zoeken iemand die zich prettig voelt in een ondernemende organisatie, zelfstandig werkt en voor de hoogste kwaliteit gaat. Verder ben je creatief in tekst en beeld en leer je nieuwe tools makkelijk aan. Tot slot een studie in de richting van Sales, Marketing of Communicatie.

https://www.youtube.com/watch?v=aoF86MojqfI

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat heb je hiervoor nodig voor deze commerciële stage? Je bent beschikbaar voor vier dagen per week vanaf 1 februari 2022. Daarnaast ben je enthousiast en heb je een lading positieve energie. Tevens ben je oplossingsgericht en heb je doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij

Afstuderen bij Hallo Professionals

Heb jij een leuk idee voor een opdracht voor ons vakgebied? Of weet je nog geen stageopdracht? Dat begrijpen wij van Hallo Professionals maar al te goed. Mocht je nog geen idee hebben dan zou je bijvoorbeeld onderzoek kunnen doen naar de positionering en de impact van flexibilisering van de arbeidsmarkt op de werkgevers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.