Nu solliciteren

Veelzijdige marketing meewerkstage bij dit bedrijf in Zeist, loopafstand van station Driebergen-Zeist

Functie Stagair Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zeist
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Bruto maandsalaris per maand obv 4 dgn /wk
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf zoekt versterking op haar hoofdkantoor. Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en zelfstandige 3e jaars HBO-er die van aanpakken houdt en opzoek is naar een meewerkstageplek. Je zult de unieke mogelijkheid krijgen om inzicht te krijgen in de verschillende facetten van marketing. Een mooie kans als je uit wilt zoeken welke marketing aspecten het beste bij jou interesses passen en in welke richting je jezelf in de toekomst zou willen ontwikkelen.

dit bedrijf is een fabrikant van machines voor het professionele onderhoud van (kunst)gras. Waarom is onderhoud van (kunst)gras relevant zul je denken? Een goed onderhouden (kunst)gras mat verkleint de kans op blessures bij (top)sporters en ziet er commercieel aantrekkelijk uit.

Het begon voor dit bedrijf ruim 40 jaar geleden met de introductie van de Verti-Drain® diepbeluchtingsmachine, welke indertijd een revolutionaire uitvinding was. Daarna is het productportfolio aangevuld met andere toonaangevende machines zoals zaaimachines, zandstrooiers en machines voor renovatie. dit bedrijf heeft kantoren in Nederland, Amerika en Engeland. De locatie in Zeist fungeert als hoofdkantoor. De organisatie heeft een distributienetwerk opgebouwd in meer dan 100 landen.

Onze machines worden onder andere ingezet op de meest prestigieuze golf- en paardenrenbanen ter wereld, om de grasvelden voor het WK voetbal en de Olympische spelen in topconditie te brengen en op UNSECO World Heritage Sites.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.