Nu solliciteren

Uitdagende stageplek Back-office/Service en Onderhoud in Rotterdam

Functie Back-office/Service en Onderhoud
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnenmaas Vastgoed biedt een uitdagende stageplek in een succesvolle omgeving bij een gedreven team in een toekomstgerichte organisatie. Ben je gemotiveerd om in een snelgroeiende organisatie met een creatief team je stage te komen volgen dan ben je bij Binnenmaas Vastgoed aan het juiste adres.

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf (tevens erkend leerbedrijf) op het gebied van vastgoed, renovatie en verduurzaming. Wij leveren de technische diensten voor diverse vastgoedbeheerders, verhuurmakelaren en VvE’s in Rotterdam. Tegenwoordig weten ook veel particulieren ons te vinden. Op het Binnenmaas Vastgoed-kantoor worden de dagelijks onderhoud meldingen afgewikkeld. We krijgen een aanvraag van een mankement in een woning en zetten deze uit bij onze vakmannen. Vaak wordt er naar aanleiding van de werkopname een offerte opgesteld welke wordt aangeboden aan de klant. Bij akkoord worden de werkzaamheden ingepland.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele werkzaamheden. Wij zijn dan ook op zoek naar een gemotiveerde student, die voor onze werkzaamheden innovatieve ideeën kan bieden.

Wij denken dat wij een uitgelezen stageplek zijn voor deze opleiding, aangezien we door het snelle groeien van het bedrijf een goede plek zijn voor de student om de theorie die hij/zij leert, in de praktijk te brengen bij ons.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Neem gerust contact met ons op of kijk even op de website www.binnenmaasvastgoed.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.