Nu solliciteren

Wordt een social media expert tijdens jouw stageperiode - omgeving Den Haag

Functie Online marketeer B2C
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Er is een stagevergoeding van toepassing bij deze stage. Daarnaast krijg je ook toegang tot andere perks zoals het gebruiken van alle Sneaker Essentials producten en persoonlijke kortingscodes.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Durf jij jezelf uit te dagen en die extra stap te zetten om een echte social media expert te worden? Wij bieden jou die mogelijkheid tijdens een uitdagende stageperiode in Den Haag. Je gaat aan de slag om in korte tijd alle ins and outs te begrijpen van het adverteren op social media platformen als Facebook en Instagram.

Bij dit bedrijf ga je niet alleen een onderzoek doen, je bent onderdeel van het team en gaat daadwerkelijk aan de slag om iets op te leveren waar we wat aan hebben en bouwt zo kennis op die je ook na je stageperiode kan gebruiken.

We hechten meer waarde aan iemand die het probeert dan iemand die geen fouten durft te maken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Onderdeel zijn van het dit bedrijf team betekend dat je meegroeit met ons. We geloven niet in medewerkers en stagiaires maar in teamleden. Er zijn al velen je voorgegaan en zijn nog altijd onderdeel van het team.

Als je het ziet zitten om samen met ons de volgende stap te zetten met dit bedrijf, wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.