Nu solliciteren

Stagiaire Marketing en communicatie gezocht!

Functie Digital marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Valkenswaard
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 400
Salaris opmerking In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste multi inzetbaar stagiaire. Je zult op kantoor assisteren aan het bouwen en onderhouden van onze website en bijhouden van documentatie.

We zoeken iemand die grafisch onderlegd is en kan werken aan prijslijsten, productfiches, documentatie voor onze verkopers, presentaties voor het bedrijf, etc.

Daarnaast verwachten we dat je onze social media onderhoud en regelmatig berichten schrijft en volgers genereert. Hiermee proberen we leads te genereren en mensen te laten zien wat we kunnen.

Je werkt in een team met ervaren verkopers en technische mensen die je kunnen ondersteunen op het gebied van technische producten.

Een goede kennis van de Nederlandse taal is ook heel belangrijk. Omdat we teksten en product documentatie willen creeëren.

Ons bedrijf is gelokaliseerd in Amersfoort.

We zoeken iemand in de omgeving Valkenswaard, Borkel & Schaft, Veldhoven, Dommelen, Westerhoven, Riethoven, Neerpelt (België).

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Heb jij interesse in deze vacature, solliciteer dan direct door een mail te sturen naar steven@slingerlandtechniek.nl met je motivatie. Of bel naar 0631691451. we zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Slingerland Techniek BV

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Wij beschikken over het ATEX- certificaat en zijn KIWA gecertifieerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022