Nu solliciteren

Facility Management stage bij …m!

Functie Facility stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een proactieve office manager in de dop die zijn carrière een kickstart wil geven in een jong en groeiend bedrijf? Wil jij direct of per 1 februari starten?

Bij …m veilen we wedstrijdgedragen en gesigneerde voetbalshirts van bijzondere wedstrijden – al vanaf de aftrap – om geld op te halen voor de goede doelen van onze clubs. Het seizoen 20/21 is gericht op groei en we hebben jouw hulp nodig om dit te realiseren! Na onze pilot in de Eredivisie in 18/19 hebben we ons platform gelanceerd in de grootste competities in 19/20. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Londen en Istanbul bedienen we nu al 150 clubs in 16 landen. Met een groei van 600% in 19/20 - waarbij we onder andere de shirts van Modric, Neuer, Rakitic en Kompany hebben geveild – kunnen we niet wachten om deze groei door te zetten in de tweede helft van het seizoen 20/21. Ben jij op zoek naar een stage vol individuele verantwoordelijkheid en inbreng, ben je servicegericht en krijg je dingen voor elkaar? Pak dan deze kans en verover de internationale voetbalwereld met ons!

Office Management stage beschrijving Je werkt zelfstandig, direct onder het management, en je bent verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen in en rond onze internationale kantoren. Je dag bestaat uit het zorgen voor een optimale werkomgeving op kantoor, ondersteunen van HR en Finance zaken, en natuurlijk zorgen voor een fijne sfeer. Kortom, een echte allround stage! Het doel is om alle zaken rondom het kantoor te stroomlijnen zodat het hele bedrijf beter kan presteren. Als onze office management stagiair moet je proactief zijn ingesteld, zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheid en initiatief kunnen nemen en servicegericht zijn.

Wat wij bieden

Wat wij van jou verwachten

Werkzaamheden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022