Nu solliciteren

Uitdagende Marketing & Sales stage met veel verantwoordelijkheid bij dit bedrijf!

Functie Marketing & Sales intern
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Breda
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf: Internationaal bedrijf gefocust op Dermatologie.

Ben jij een digital marketing expert in spΓ© en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek met veel verantwoordelijkheid? Sta je te springen om de theorie die je geleerd hebt te uiten in de praktijk? Dan zijn wij opzoek naar jou!

π†πšπ₯𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚 - π“π‘πž 𝐰𝐨𝐫π₯𝐝'𝐬 π₯𝐚𝐫𝐠𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚𝐭𝐨π₯𝐨𝐠𝐲 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 Ieders huid is uniek en we hebben allemaal ons eigen huidverhaal. Bij Galderma omarmen we deze verschillen en bieden we geavanceerde premiummerken die passen bij de individuele behoeften van mensen, over het volledige spectrum van dermatologie via esthetiek, consumentenzorg en geneesmiddelen op voorschrift.

Tijdens je stage zal je als 𝐌𝐚𝐫𝐀𝐞𝐭𝐒𝐧𝐠 & π’πšπ₯𝐞𝐬 𝐒𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧 werken ter ondersteuning van de Brand Manager Consumer Benelux. Je wordt echt onderdeel van het Consumer Care team en krijgt taken als: Website content optimaliseren, data tracking van de Social media campagnes & het runnen van volledige sampling campagnes naar consumenten en e-commerce partijen. Wij werken volgens het motto: Laat maar zien wat je kan!

π–πšπ­ 𝐳𝐨𝐞𝐀𝐞𝐧 𝐰𝐒𝐣?

Iemand die leergierig en gedreven is met een passie voor digital marketing. Iemand die niet bang is om zelf initiatief te nemen en die goed kan werken onder tijdsdruk. Passie voor de huid is een fijne pre! (heb je dit niet, dan krijg je dit tijdens deze stage wel 😝)

𝐖𝐒𝐣 π›π’πžππžπ§:

Een mooie werkplek boven het Centraal Station in Breda, gezellige collega’s die altijd in zijn voor een praatje / advies, een bakje koffie of een gezamenlijke lunch walk en natuurlijk een mooie vergoeding voor al je harde werk!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.