Nu solliciteren

Commerciële stage Category Management met de lekkerste koffie en thee

Functie Stage Category Management
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor heerlijke koffie en thee? Wil jij ervaring opdoen op het gebied van category management voor een mooie retailformule als Simon Lévelt. Voor de afdeling Category Management zijn we per augustus/september (exacte startdatum in overleg) op zoek naar een fulltime stagiair voor een periode van 6 maanden. Dit is een stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. dit bedrijf heeft niet alleen winkels maar verkoopt onze producten ook in andere kanalen (bijv AH). Dat maakt category management bij Simon Lévelt juist zo uitdagend.

Als category management zijn wij verantwoordelijk voor de strategie, het ontwikkelen en het presenteren van ons assortiment. Dit assortiment bestaat uit 185 koffie en theesoorten en meer dan 500 overige artikelen zoals apparatuur, accessoires en zoetwaren. Al onze collega's hebben wel iets te maken met deze producten. Aan jou de verantwoordelijkheid om alle productinformatie intern up-to-date te houden en te zorgen dat onze collega's telkens de juiste informatie en kennis hebben om hun werk sneller en beter te doen.

In onze winkels werken wij continue aan prijs, presentatie en promotie. We hebben ambitieuze plannen met nieuwe instore initiatieven waar jij jouw opdracht aan kan wijden.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden die je zelf, uiteraard onder begeleiding mag opzetten en afronden.

Wij hebben 2 stageplekken beschikbaar: 1 voor de categorie koffie en thee en 1 voor de categorie non-food en zoetwaren

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Naast een marktconform salaris bieden we een informele werksfeer waarin je samen met andere koffie- en theefanaten werkt aan duurzame, mooie producten. We bieden een werkomgeving waarin je eigenaarschap kunt tonen en waar we openstaan voor jouw ideeën.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.