Nu solliciteren

Intercedent/Recruiter stagiair gezocht!

Functie Intercedent/Recruiter
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Alphen aan den Rijn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij de topper die ons team komt versterken? Je hebt zin je werkdag! Je gaat je weer de hele dag bezighouden met het zoeken naar de juiste mensen voor je leuke klanten! Je eerste stop is bij ons koffiezetapparaat, die echt heerlijke koffie zet. Vervolgens maak je een grove planning van je dag en stel je daarbij de juiste prioriteiten.

Bij ons ben je niet alleen bezig met 'het juiste poppetje op de juiste plaats' zetten, maar je bent een echte toevoeging voor je klant en uitzendkracht. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk dat alle aanvragen van onze leuke klanten worden voorzien met de beste uitzendkrachten. Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar de juiste kandidaten voor de vacature en om met heel veel mensen te kletsen en de juiste vragen te stellen. Ook de telefoon opnemen daar schuw je niet voor. Je bent proactief en helpt je collega’s als dat nodig is. Het belangrijkste uitgangspunt in onze organisatie is blije uitzendkrachten die jaren voor ons werken EN blije klanten die altijd onze klanten willen zijn!

Je verzorgt de werving en selectie voor onze klanten, je doet sollicitatiegesprekken, je doet de opvang van nieuwe uitzendkrachten en je zorgt dat de telefoon altijd opgenomen wordt samen met je collega’s. Een persoonlijke band met elkaar en onze klanten is erg belangrijk. Daarom maken we graag tijd voor borrels en uitjes (na corona uiteraard)!

We zijn een klein team waarbij we altijd voor elkaar klaar staan. Samenwerken en elkaar helpen zit in ons DNA, bij jou ook? Uiteraard kan je ook goed zelfstandig werken, want we kunnen natuurlijk niet alles samendoen. Je schakelt makkelijk tussen gesprekken met kandidaten, opdrachtgevers én je maakt af en toe een lolletje. En tja, er wordt natuurlijk ook hard gewerkt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen en zullen wij je daarbij helpen.

Dit is wat je allemaal gaat doen

We zijn allemaal begonnen zoals jij; we hebben een HBO studie afgerond of zijn er nog mee bezig, we hebben al enige werkervaring in een commerciële functie. We wonen in de buurt van Alphen aan den Rijn (<35 km) en we krijgen energie van blije klanten en uitzendkrachten. We zijn communicatief vaardig en accuraat in onze administratie, maar bovenal zijn we nieuwsgierig en willen we altijd leren en onszelf blijven ontwikkelen.

We zijn een klein bedrijf, onderdeel van een holding, waarbij iedereen gedreven, sociaal en betrokken is bij het bedrijf. Je komt in een gezellig team, waar natuurlijk wel hard gewerkt wordt voor het bedrijf en onze klanten en uitzendkrachten.

Werkzaamheden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.