Nu solliciteren

Veelzijdige MBO/HBO Stage (junior) account manager in Haarlem

Functie Junior Account Manager
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hi! Wij zijn de dit bedrijf en geloven in duurzame mobiliteit. Daarom gaan wij naar onze klanten toe voor alle bandenzaken. We houden banden in topconditie, zorgen ervoor dat onze klanten veilig rijden en daarnaast tijd, kosten en het milieu besparen.

Wij willen onze groei doorzetten en zoeken een enthousiaste stagiair(e) om toe te voegen aan onze Club. Wil jij werken aan het vergroten van naamsbekendheid, de online- en offline zichtbaarheid sky high brengen met cross-mediale campagnes en weet jij extra members binnen te 'slepen'? Dan zoeken wij jou voor onze marketing en communicatie!

Wij bieden een veelzijdige uitdagende stageplek binnen een jong en groeiend bedrijf! Wil jij met online- en offline marketing activiteiten als junior account manager het verschil gaan maken met dit bedrijf en zoveel mogelijk nieuwe members toevoegen? We vertellen je graag meer.

Over dit bedrijf dit bedrijf is een mobiele bandenservice voor particuliere en zakelijke automobilisten in Nederland. Wij geloven in duurzame mobiliteit en vernieuwing van een zeer traditionele markt. Daarom doen we het anders dan alle andere bedrijven in de bandenindustrie.

We hebben geen werkplaats, maar werken uitsluitend op locatie. Vanuit bussen, bemand door een monteur, gaan we naar onze klanten toe voor het wisselen, monteren, vervangen en repareren van banden.

De bandenindustrie is weinig klantgericht. dit bedrijf wil dit veranderen en richt op de klant, niet de band. Wij gaan daarom voor gemak, het ontzorgen van mensen als het gaat om banden. Ook veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor dit bedrijf; veel mensen hebben namelijk geen idee wat de staat is van hun banden. Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt rond met een te lage bandenspanning. dit bedrijf maakt mensen bewust van de noodzaak van periodiek bandenonderhoud.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ga jij de uitdaging aan?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.