Nu solliciteren

Stagiair(e) Human Resources & Recruitment gezocht in Rotterdam!

Functie Stagiair(e) Recruitment & Human Resources
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij bezig met je HBO- WO-opleiding en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek, waarin recruitment en het professionaliseren van HR centraal staat? Bij dit bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair(e).

dit bedrijf is een nieuw onderdeel van een volwassen familiebedrijf. Een snelgroeiende internationale scale-up in industriële chemie producten en oplossingen. Veel van onze producten gaan naar of komen uit vroeg opkomende economieën wereldwijd. Nu er een serie nieuwe producten gelanceerd wordt en een aantal nieuwe afzetmarkten betreden worden is deze business unit zelfstandig gemaakt. Om de groei van de afgelopen jaren te evenaren zijn we op zoek naar verschillende nieuwe teamleden. Waaronder een stagiair(e) HR Recruitment die zich gaat richten op recruitment en onderzoek naar HRM oplossingen.

Jouw werkzaamheden als HR Recruitment Stagiair(e)

Dat het vakgebied Human Resources en in het bijzonder Recruitment enorm veelzijdig is zal je tijdens deze meewerkstage snel merken. Binnen onze dynamische werkomgeving zal je voornamelijk een ondersteunende rol vervullen. In deze rol houd jij je vooral bezig met taken als:

Wij bieden

Een interessante (werk)ervaring binnen een ambitieus informeel team van professionals waar je een tastbare bijdrage kunt leveren. Persoonlijke begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen. Marktconforme stagevergoeding. Zolang Corona heerst kan de stage remote worden ingevuld. Je zult expertise en ervaring opbouwen in recruitment en selectie van personeel en contractors, evaluatietools voor medewerkers en het invullen en monitoren van remote rollen.

Wij vragen

Een student met een relevante opleiding en de volgende eigenschappen: enthousiast, passie voor performance en coaching, internationale mindset en in staat zijn zelfstandig te werken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren