Nu solliciteren

Marketing, commerciële economie stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Haarlem

Functie Marketing Communicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving

Binnen deze functie zullen wij een concrete stageopdracht definiëren die bestaat uit het analyseren van één van de product/ markt combinaties en het opstellen en uitvoeren van een marketing- en distributieplan. Daarbij ontstaat voor de juiste kandidaat ruimte om zelfstandig zaken op te pakken en te realiseren (ondernemerschap) en zal je ten alle tijden hierin goed worden begeleid.

Zoek jij een uitdagende stage waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen in een professionele bedrijfsomgeving? Is secuur zijn één van je goede eigenschappen en vind jij het leuk om de vele facetten van een marketingafdeling mee te maken? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Tijdens deze stage heb je kans om deel uit te maken van een gemotiveerd team waarin jij als stagiair de mogelijkheid krijgt om zelfstandig te werken nadat je werkzaamheden onder de knie hebt gekregen. Natuurlijk moet je af en toe snel schakelen als er spoedjes tussendoor komen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van dit familiebedrijf. Wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom en thuis te laten voelen binnen het team. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona maatregelen.

Doe jij op dit moment een opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie en ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de regio Haarlem? Dan vragen wij je een motivatiebrief en CV naar marketing@m-h.biz email toe te sturen en wie weet gaan wij elkaar binnenkort ontmoeten voor een goed gesprek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.